Paardrijlessen bij Equi-fit.

 

  • Wil jij verder gaan dan alleen maar rondjes draven?
  • Echt leren paarden trainen?
  • Jezelf voorbereiden voor je eigen paard?
  • Zit jij al jaren op paardrijden maar kom je maar niet verder?
  • Wil jij 1 zijn met je/een paard maar weet je niet goed hoe?
  • Heb jij doelen voor ogen maar lukt het je niet om ze waar te maken door welke rede dan ook?

 

Ik leer jou alles over paarden communicatie, paarden trainen en niet alleen maar vanuit het zadel, hogere oefeningen omdat de lespaarden het ook echt kunnen en jou het willen leren. Zit jij al jaren op paardrijden maar kom je niet verder door verschillende redenen? Wil je wedstrijden rijden, jezelf voorbereiden voor je eigen paard of jouw doelen nu eens echt behalen? Bij Equi-fit zijn alle dromen en doelen haalbaar met jouw goede inzet en doorzettingsvermogen maar ook zeker niet onbelangrijk de juist tools, zoals paarden, instructeur of mogelijkheden.

"Bij Equi-fit zijn alle dromen en doelen haalbaar met jouw goede inzet en doorzettingsvermogen maar ook zeker niet onbelangrijk de juist tools, zoals paarden, instructeur of mogelijkheden."

 

Equi-fit is een kleinschalige instructie en trainingsstal in Klundert. Bij ons op stal is er altijd een gezellige sfeer, hebben we allemaal persoonlijk contact, delen we onze verhalen, verdrietige momenten, succes momenten en onze doelen en dromen. Bij mij is niets te gek en gaan we er samen 100% voor. De paarden staan boven aan het zijn niet alleen mijn beste collega’s maar ook mijn beste maatjes en vriendinnen. Equi-fits lespaarden word ook door mij (Shannon) gereden/getraind en daardoor ken ik ze door en door en weet ik precies wat ze nodig hebben, ze iets niet leuk vinden en we dus even iets anders moeten verzinnen of hoe je nou het allerbeste die moeilijke oefeningen kunt rijden.

 

Het zijn paarden die graag hard willen werken. Ze willen graag dat jij een doel hebt en zijn betrouwbaar en niet saai! Wij doen er alles aan dat onze paarden hun werk leuk blijven vinden en willen graag dat jullie daar aan mee helpen. Ik leer jullie dat graag met plezier en op een paard vriendelijke manier.


Les Prijs
Priveles uur kind € 25,-
Priveles uur volwassen € 30,-
Priveles half uur kind € 15,-
Priveles half uur volwassen € 17,50
Groepsles uur kind € 19,-
Groepsles uur volwassen € 22,50
Les op locatie met eigen paard € 35,- incl reiskosten

Wij werken met maandpakketten. Een kind is t/m 15 jaar volwassen is vanaf 16 jaar.


Bij ons les je iedere week op een vast tijdstip wat we samen afspreken. We trainen aan jouw doelen, dat kan zijn leren lichtrijden, balans zoeken, leren hoe een paard leert, de oefening wijken rijden en nog veel meer. Weet jij jouw doel nog niet dan bespreken we dit en gaan we kijken hoelang daarvoor nodig is.

Als je een doel hebt leer je beter, sneller en weet jouw (les)paard waar hij aan toe is omdat je veel bewuster aan de slag gaat in de les.

Wil jij komen lessen bij ons neem dan contact op en dan maken wij zo snel mogelijk een kennismakingsles.

Plan een kennismakingsles in!


Een Paard of pony leasen

Het is ook mogelijk om een paard of pony te leasen bij Equi-fit. De paarden blijven dan wel gewoon op onze locatie in Klundert. 

 

Heb jij de verantwoording over jouw paard of pony? Je krijgt 3 dagen in de week dat je kan komen om te rijden. Die dagen ben jij verantwoordelijk voor de verzorging van jouw paard of pony. Dus denk aan zijn paddock mesten, eventueel voeren en water vullen en beweging geven van je paard. Je hebt verschillende optie van lessen en vrijrijden.

 

Bijvoorbeeld 1 keer in de week een uur dressuurles en 2 keer in de week vrijrijden of,

1 keer in de week een uur dressuurles, 1 keer in de week een half uur springles en 1 keer in de week vrijrijden. 

 

Wil jij alleen grondwerk doen of ook leren hoe je moet longeren en niet alleen erop trainen? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden welke paarden of pony's nog beschikbaar zijn. 


Prijs
Leasen kind € 185,- per maand
Leasen volwassen € 205,- per maand