Wildflower Rose

Gepubliceerd op 2 maart 2020 om 15:25

2 maanden geleden kochten wij een 3 jarige Hafling/Fries X Arabier. Rose kende niets, nog nooit op de trailer geweest, schopte als je haar hoefjes op wilde pakken en vond het super spannend als je haar aanraakte. Maar goed we waren verlieft en zo ging ze mee naar huis. Al snel voelde ze zich helemaal thuis in onze kudde en heeft ze een maand mogen wennen aan de paarden en haar nieuwe omgeving.
 
Iedere dag een stapje dichterbij, haar halster proberen om te doen, gelukkig was ze nieuwsgierig, en een borsteltje over haar heen halen. In het begin moesten we haar vast houden en konden we alleen haar hals en schouder borstelen nu staat ze heerlijk los te genieten van onze uitgebreiden poetsbeurt incl achterbenen.
 
Ze is een echte merrie want je kan haar absoluut niet weg sturen maar je moet het haar vragen. In het begin snapte ze er niets van en draaide haar kont naar je toe. Nu met grondwerk en loswerken leren we haar wat communicatie is, wijken voor druk en wederzijds respect hebben.
 
We trainen haar 2x per dag zodat we de trainingen heel kort kunnen houden en meer vooruitgang kunnen boeken door haar te belonen met rust.
 
 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.