Clinic show rijden met eind show

Gepubliceerd op 27 april 2021 om 10:56

“Gemotiveerde Equi-fit ruiters nodig!”

Eind mei kom ik en Yazz ;) weer naar Nederland. Ik heb super veel zin jullie te zien en ik hoop daarom ook iets super vets te maken met jullie! Zoals jullie al weten ben ik altijd bezig met nieuwe show schrijven en verzinnen, ik zit vol met ideeën als ik aan het wandelen ben met Yazz in het bos met muziek in mijn oren, hihi.


Nu heb ik het idee met aantal gemotiveerde Equi-fit ruiters een show te maken. Iedereen laat zien wat hij of zij kan! Dit kan zijn in het rijden maar ook in grondwerk, ieder niveau heeft iets unieks. Dus denk nu niet “oh dit is niets voor mij..” Nee iedereen is uniek van zichzelf dus iedereen kan meedoen.

We hebben op maandag 24 Mei Pinksteren een dag lang dat we gaan lessen en filmen. Deze dag begint om 10:00 uur we bespreken wat iedereen gaat doen en maken de paarden klaar. Daarna krijgt iedereen een half uur priveles en word er tijdens deze les gefilmt. Je krijgt kleding van Equi-fit wat je na deze dag uiteraard mag houden! Om 12:00 uur lunchen we samen. Het hangt af van de aantal ruiters hoe laat deze dag eindigt.

“Spirit: Stallion of the Cimarron”

Ik heb de meest gemotiveerde ruiters van Equi-fit nodig! Ben jij dat? Schrijf je dan in..

De kosten voor dit leuke project is 30 euro. Wat zit er dan allemaal bij? Een half uur priveles, filmdag, Kleding voor die dag, lunch en een super gave video om te delen met al je vrienden en familie!

Ik ben nu al druk bezig met de voorbereidingen. Ik heb al aan de muziek gedacht dit gaat worden de soundtrack van de film Spirit: Stallion of the Cimarron. Deze muziek gebruik ik voor mijn kür op muziek die ik al 2 ik heb gereden.

Iedereen heeft deze film wel gezien en als je hem nog niet hebt gezien is dit zeker een aanrader! Hij staat op Netflix dus ga hem kijken! Lang geleden dat je hem heb gezien? Kijk heb dan ook weer even ;)

Bij deze muziek krijg ik z’n warm gevoel. KIPPENVEL! Misschien is het het verhaal of gewoon de herinnering aan onze jeugd dat we deze film keken met mijn opa en oma in England!

Dus ja ik denk de perfecte muziek keuze!

“Special effects zoals vuur/water of met een vlag rijden”

Aan de geografie werk ik nog, dit ligt ook een beetje aan de ruiters die inschrijven want ik ga met Shannon ook bespreken waar jullie heel goed in zijn en dit verwerken in de geografie.

We kunnen alles verwerken in deze show. Denk aan een onderdeel wat jij super goed kan rijden tijdens je dressuurles of wedstrijd, springen, op neckrope rijden, special effects zoals vuur/water of met een vlag rijden!
Bedenk wat jij wil laten zien en we bespreken wat kan en wat super gaaf zal uitkomen in de video.

Uiteindelijk zal je niet de hele video in beeld komen want dit is echt een teamshow maar dat maakt het zo speciaal en spectaculair.

Waar wacht je nog op!? Schrijf je snel in zodat ik verder kan met de tegekke geografie...!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.