Reacties

Daisy
17 dagen geleden

Heyy allenmaal ik ben Daisy ik ben 12 jaar.

Ik reed eerst op een stal in Dinteloord, maar het werkt daar voor mij te gevaarlijk dus ben ik opzoek gegaan naar een andere stal . Toen kwam ik bij Shannon uit door de leuke instructie week. We gingen kijken en ja hoor had het daar gelijk naar me zin . We gingen me eerste proefrit doen op Floris onze kleine boef, en ja naar de proefrit wou ik niet meer weg.

Ik heb bij Shannon nu zo veel al mogen leren wat ik in die anderen jaren gwn gemist heb.

In de les van mij en Shannon wordt er niet alleen maar gereden ook heb ik veel vertrouwen in Shannon en vertel ik ook altijd aan Shannon wat me dwars zit, Shannon geeft me dan goeien tips en ja hoor ik kan er weer tegen aan.


Ik lease nu Floor en rij hem 3 keer in de week op dinsdag hebben we springen en op donderdag vrij rijden en op zaterdag dressuur, en wat maak ik maar ook Floor goeden stappen. Dankjewel Shannon voor je goede steun en lessen, hoop op nog vele jaren bij jullie te mogen zijn .

Ilse van der Klis
een maand geleden

Ik heb jarenlang op een en dezelfde manege gereden, maar hier was de uitdaging er niet meer voor mij. Ik leerde niks nieuws meer, en de paarden konden mij ook niet verder helpen. Dus ging ik na 10 jaar wisselen van manege.

Toen ik bij Shannon terecht kwam en bij haar ging lessen, heb ik in zo’n korte tijd zoveel geleerd!
De meeste manege paarden zijn braaf, en doen hun rondje wel, maar Shannon haar paarden kunnen jou echt wat leren en laten doorgroeien.

Ik ben door Shannon enorm gegroeid in het rijden en in de kennis over de paarden. Shannon is een hele fijne instructrice, ze geeft op een positieve manier les. Ze zegt waar het op staat en is duidelijk. Als je iets goed doet laat ze dat goed merken, en als iets beter kan of niet goed gaat, zoeken we samen naar een oplossing waardoor het wel lukt.

Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze om naar Equi-fit en training te gaan!

Rowena de Laat
een maand geleden

Bij equi-fit instructie en training krijg je echt het gevoel dat er goed naar je geluisterd wordt. Tijdens de les wordt er niet alleen maar gereden maar leer je ook waarom je iets doet en hoe het paard in elkaar zit. Je denkt tijdens het rijden dus ook echt aan je paard. De paarden zelf zijn geen standaard manege paarden wat het erg leuk maakt, omdat je zo echt goed kan leren rijden, en zijn erg lief. Alle spullen waarmee je rijdt, zoals het tuig, of waarmee je borsteld zijn allemaal van goede kwaliteit. Naast de lessen worden er verschillende dingen georganiseerd zoals wedstrijden, instructieweken en een stal magazine.

Shannon Bol
een maand geleden

Hoi lieve mensen,

Hier kunnen jullie je ervaringen delen of gewoon een reactie plaatsen!

Groetjes Shannon

PS: als je niet je eigen email wilt gebruiken mag je info@equi-fit.nl invullen.

Reactie plaatsen