Zomervakantie lessen inplannen!

Omdat dit de leukste tijd van het jaar is zonder verplichtingen, lekker warm weer en veel uitjes en logeerpartijtjes wil ik het paardrijden geen zweterige verplichting maken wat eigenlijk net niet in je planning past op je vaste lesdag. 

 

Dus daarom heb ik voor de maand augustus de lestijden aangepast. Je kan in de ochtend of in de avond lessen en niet op het warmste van de dag want dat ik ook niet leuk en fijn voor de paarden. 

 

De normale, vaste lestijden vervallen dus in de maand augustus en je boekt apart je lessen in. Ben je op vakantie geen zorgen dan plan je niets maar wil je 2 keer in de week lessen omdat je anders toch die dag je zit te vervelend kan dat natuurlijk ook. 

 

Let op de lessen kan je per half uur reserveren. Dus als je een uur wilt lessen moet je dus 2 half uren reserveren.

 

Als je in een groepsles zit bespreek dan met de ruiter waarmee je in het groepje zit wat voor jullie allebei passend is. Als de ene op vakantie is kan de andere in een andere groep worden geplaatst maar neem daarvoor dan ook weer even contact met mij op. 

 

Ook kan je vrijrijden naast je les maar neem daarvoor ook even met mij contact op. 

 

Let op de tijden die je reserveert zijn je lestijden neem vooraf ook nog een half uur of 3 kwartier de tijd om te poetsen en opzadelen.

 

In de week van 23 t/m 26 augustus geeft Kimberley les. Ik ben zelf op vakantie maar Kimberley neemt dan graag de lessen over. 

 

Ik hoop dat jullie eraan uit komen en anders hoor ik het!

 

Onderstaande linkt brengt je bij het reserveringsprogramma. 

 

https://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=8e1e77cde66a4293032229c240b6b54a